Vill du vara med och sponsra till

Pride Hofors 2020?

Vill du som företag eller privatperson vara med och bidra till en ännu bättre dag i kärlekens tecken? Små saker gör mycket! Klicka HÄR för att se vad du som sponsor erbjuds från vår sida!

Sponsorer 2019

Utan er sponsorer är denna folkfest inte möjlig!

 

Pride Hofors 2019 var en start på något helt nytt. En ny fest. En ny upplevelse. En ny publik. Ett helt nytt koncept för Hofors. Ett frö såddes inne på Entré Ungdom i början på 2018 och växte till något fantastiskt. En samlingsplats för exakt alla. Alla är välkomna. Från att första året 2018 ha en parad i regi av Entré Ungdom och ungdomarna. Till att år 2019 ha inte ”bara” en parad, utan även en Pride Park med artister, tivoli och andra happenings. Vi kunde där och då, konstatera att ingenting är omöjligt, inte ens i Hofors. Det enda som hindrar oss är fantasin.

 

Pride Hofors 2019 var blöt. Men det stoppar oss inte. Vi gjorde det vi gör bäst, vi sjöng precis som vi gör i duschen. Vi sjöng och dansade med kärlek på Hofors alla gator och hörn. Från morgon till gryning. Lördagen den 1 juni 2019 var magisk. Blöt, men magisk. Tillsammans bevittnade vi Idolvinnaren 2018 på scenen i Pride Park. Vi underhölls av fantastiska Lars-Åke Wilhelmsson. Som grädden på moset kom Babsan och bjöd på skönsång. Det lokala bandet May Vary kom med sin fantastiska musik. Alexander kom och pratade mycket gott till våra ungdomar. Vår folkkära Matilda Andersson gästade såklart scenen med årets Pridelåt som Entré Ungdoms otroligt begåvade ungdomscoacher producerat.

 

Trots det blöta och våta vädret tog sig Hoforsborna ut till bruket. En uppskattning på 250 personer i parken under det högsta trycket i parken. För at vara första året som en Pride Park arrangeras, är vi arrangörer otroligt lyckliga och tacksamma för att det är någonting som får engagemang från allmänheten.

 

2019 års bravader hade vi definitivt inte haft möjlighet att genomföra utan stöd från våra sponsorer. Vi arrangörer och allmänheten tackar hjärtligt för dess stöd och engagemang för att detta skulle vara möjligt.

 

2019 års sponsorer:

Torsåkers Bluegrassfestival – Utan er scen hade det inte lyckats blivit en succé i Pride Park! Vi är otroligt tacksamma för ert bidrag och engagemang!

Leksand Sommarland - Tack för ert bidrag med Laser Tag samt Hoppborg. Men även ert bidrag med ett antal entrébiljetter!

Leksand Strand - Stort tack för ert bidrag med utlottning för en

Bilbolaget Sandviken – Stort tack för ert bidrag så att vi hade möjligheten att göra reklam för festivalen på fyra hjul! Vi är förevigt tacksamma!

Folkets Hus och Parker Hofors – Ett stort tack till FHP som lånade ut parken för att ge möjligheten till Pride Park. Även ekonomiskt bidrag tillsammans med Hofors kommun för artister och diverse utgifter.

IF Metall Hofors – Ett otroligt stort tack för ekonomisk sponsring till Pride Festivalen!

Torsåkers Bygdegård – Vi tackar er likaså för att ni gick in som ekonomisk sponsor för att göra en fantastisk festival!

Swedbank Hofors – Som sista år för er i Hofors är för förevigt tacksamma att ni valde att bidra ekonomiskt till denna fantastiska festival!

RFSL Gävleborg – Tack för ert fortsatta stöd och kamp kring detta viktiga ämne! Tack för att ni 2019 var med och bidrog ekonomisk. Inte för att glömma, ert deltagande i paraden!

Matilda Andersson (Mellotildis) – Tack för ditt stöd och engagemang, ekonomiskt men även för din hjälp kring produktionen.

Johanna Grönlund – Tack för ditt engagemang från HAIF’s sida, men även för det ekonomiska bidraget!

Till er givare på Facebook – Maria Nyberg, Emelie Larsson, Pia De Veen (De Veen Design), Joel Eriksson Enquist, Eva-Lise Berglund, Frida Norrvik, Toni Kivi, Marie-Louise Dangardt, Britt Zettlin, Erik Axelsson, Carina Rehn, Margit Leionblå, Mona Hedlund, Stefan Hedlund, Annki Roos, Carina Hedman, Tiina Kauppi, Britt Öberg och Magdalena Andersson Holmström! Tillsammans samlade bidrog ni med 3 590kr! Många bäckar små!

ABF Hofors - Stort tack för ert bidrag med diverse artiklar till Pride Paraden!

LB Maskiner – Stort tack till er för lånet av byggnadsstängsel som gjorde det möjlig för oss att rama in scenen och skapa en bättre miljö!

Falun Bowling och Krog – Stort tack till er för lånet av kravallstaketet, men även för lånet av glas och droppkorkar inför Pre-Pride Partyt som ägde rum på Viva!

T.Östbergs Åkeri AB – Stort tack till er för ert engagemang och hjälp att transportera scenen på plats till Hofors!

Bröderna Norling – Tack för lånet av er lastmaskin för att kunna lasta av scenen!

Jocke Byggare – Tack till er för lånet av lastmaskin för att kunna lasta på scenen!

J.Lundin AB (Johnny Rotvik) – Tack för hjälpen med transporten av byggnadsstängslerna till Pride Park!

Erik Halfvars – Tack för bortforslingen av byggnadsstängslerna!

Sponsorer 2018

Under Pride Hofors 2018 hade vi 4 stycken sponsorer som gjorde det möjligt att ha bland annat Entré Ungdoms (arrangören) flak med ljud, fika vid ankomst på Stålringen i Hofors!

 

Förra årets sponsorer var:

  • Sven Dahlkvist transport AB (lastbil)
  • Andersson & Rask AB (flak)
  • CH's järn (elverk)
  • ABF Hofors (ballonger & såpbubblor)
  • HAIF fotboll (fika)
Andersson & Rask logo
HAIF logo
Sven D Transport AB
[:sv]abf[:]
CH's järn logo