Vill du, din förening eller ditt företag vara med och stötta kampen inför allas lika värde?

Varför?

Vi på Pride Hofors vill utveckla vår pridefest till att bli en av de mest eftertraktade prideevenemang som finns i regionen. Första året 2018 då vi gjorde Pride Hofors för första gången var det ett lyckat event. Då hade vi bara en parad genom Hofors fylld av kärlek och glädje. I år 2019 satsar vi på något som är mycket större! Vi ska självklart ha en parad men vi kommer ha hela festen i pridetema! Det är viktigt för oss att allas lika rätt och värde främjas. Detta kan inte främjas bättre än en dag i kärlekens tecken. Pride. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att synas och speciellt företag som står upp för allas lika rätt och värde. Detta vill vi göra med er hjälp, vi vill att ni ska synas för att visa att det är många som står upp för allas lika rätt och värde!

Företag- och föreningssponsor

Som företagssponsor får du beroende på vad och hur mycket du sponsrar med och värdet i det du sponsrar olika typer av marknadsföring från vår sida. Beroende på vad ni som företag väljer att gå in med kommer ni hamna på vår Facebooksida, Instagram och självklart på vår hemsida www.pridehofors.se.

hofors pride hjärta
Paket: Sociala Medier Sponsorvägg Videor Reklam på flak Jingel i Parken Tält i parken Tryck på tröja Pris:
Koppar x 500
Brons x x 1 500
Silver x x x 5 000
Guld x x x x 10 000
Premium x x x x x x 15 000
Scensponsor* x x x x x x x 30 000

*- du som ”köpt” scenen kommer få scenen döpt i ert företagsnamn. Scenen är er och ni får sätta på hur mycket reklam som ni behagar!

Sponsring av privatperson

Du som privatperson som vill gå in och sponsra till en ännu större och mer händelserik dag, kommer givetvis också synas. Beroende på vilken priskategori du väljer att bidra med så får du publicitet precis som företagen och ert namn kommer inte bli osett.

 

Paket: FRI

ENTRÉ

Sociala Medier Sponsorvägg Videoslut Publicitet på scen Pris:
Koppar x 500
Brons x x 1 000
Silver x x x 2 000
Guld x x x x 3 000
Premium x x x x x 5 000

Hur mycket kommer ni att synas?

2018 då det var första gången vi hade arrangemanget blev vi överväldigade av den kärleken vi fick! Det var 200 deltagande i själva paraden med 13 stycken ekipage som tillsammans med runt 1 000 åskådare skapande en underbar stämning i hela Hofors. Då vi satsar ännu mer i år kommer det bli runt 400 deltagande i paraden och strax över 25 stycken ekipage. Vilket i sin tur kommer att generera i mer åskådare! Vi satsar på 1 500 åskådare! Men det är bara i Paraden!

 

I vår nyhet inför pride kommer det att vara en Pride Park! Vi kommer att avsluta hela paraden inne i parken för att samla alla där och dra igång allt som kommer att hända på scenen mellan kl. 15-22. Vi kommer att ha en speciell gäst som kommer att leda hela kvällen med artister och olika punkter. Vi uppskattar att det kommer vara runt 200 i parken under tiden men på våra höjdpunkter uppskattar vi att det kommer att vara minst 500 inne i parken. Från start till mål kommer det att vara runt 3 000 personer som kommer att vara runt vårat fantastiska prideevent.

Upplägg?

Tanken med hela upplägget är att kunna dra alla åldrar och persontyper till parken och kunna leverera budskap till alla. Desto bredare vi gör själva arrangemanget, desto mer pengar krävs. Att kunna köra detta arrangemang betyder både väldigt mycket för mig personligen, då vi tycker det är viktigt att främja allas lika rätt och lika värde.

Vi kommer att jobba på tre olika sätt när det kommer till programmet och för att kunna locka så många åskådare som möjligt.

  1. Internationellt
  2. Nationellt
  3. Influencers inom både musik & social media
[:sv]Pride Hofors 2019 WEBB mindre[:]

En reaktion till “Sponsoravtal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *