Vill du jobba som volontär?

Vi behöver dig som är driven och brinner för mänskliga rättigheter & allas lika rätt och värde! Inför vår Pride 2019 kommer vi att behöva flertalet frivilliga arbetare som hjälper till med diverse saker!

 

Dessa arbetsbefattningar behöver vi fylla;

  1. Superkombo 2
  2. Scenarbetare
  3. Ljus 2
  4. Scenvakt 1
  5. Scenvakt 2
  6. Scenvakt 3
  7. Grindvakt 1
  8. Grindvakt 2

Arbetsbeskrivning:

Artistansvarig: Du som artistansvarig har som huvuduppgift att se till så att artisterna har det bekvämt. Men även se till så att de håller koll på tiden samt eventuella förseningar i samråd med producenten. Samt se till så att artistens behov vid scenen är uppfyllda inför uppträdande.

Superkombo: Du som superkombo kommer minst sagt att vara inne och peta på alla områden. Allt ifrån teknik till att byta toalettpapper. Du kommer att vara producentens högra hand och kommer att hjälpa producenten i dess ansvarsuppgifter. 

Scenarbetare: Du som scenarbetare har ansvaret att se till så att allting är på plats på scenen vid de tidpunkter som de är sagda. Ljud ansvarige har egen personal på scenen som arbetar med ljudet. Du ska finnas tillgänglig för han lika som du arbetar i samråd med producenten.  

Ljus 2: Du som ”ljus 2” kommer att hjälpa ”ljus 1” i dess arbete. Vara en hjälpande och extra hand i ljusproduktionen. 

Scenvakt: Du som scenvakt kommer att under konserten vara placeras i scenens framkant för att se potentiella hot samt att publiken inte tränger sig på själva artisten. Alla scenvakter kommer att vara placerade vid scenen under huvudakten. Under de andra akterna kommer det att vara som så att det endast behövs 1-2 stycken som håller ett öga på publiken. De andra ska vara tillgängliga för assistans på och bakom scenen vid behov.

Grindvakt: Du som grindvakt kommer att ansvara för att ingen obehörig kommer innanför de avspärrade områdena. Vilket ökar säkerheten bland oss som jobbar men främst för artisterna!

[:sv]Eventomslag Pride Park[:]